Voor wie van pittig houdt! Gevulde jalapeños, lekker voor bij de borrel of als voorgerechtje tijdens een Mexicaans diner.

Ingrediënten:

  • 6 jalapeños (12 hapjes)
  • 2 teentjes knoflook
  • 120 gram roomkaas
  • 60 gram ontbijtspek
  • 35 gram geraspte cheddar kaas
  • 1 handje naturel chips

Bereidingswijze:


Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het ontbijtspek. Snijdt de jalapeños in de lengte door de midden en verwijder de zaadlijst.

Pers de knoflook uit. Snijdt het gebakken ontbijtspek in kleine stukjes en voeg dit samen met de cheddar toe aan de roomkaas. Meng het door elkaar heen.

Vul de jalapeños met het roomkaasmengsel en verdeel de jalapeños over de bakplaat. Bak de jalapenos 15 minuten in de oven.

Top de jalapeños af met kleine stukjes naturel chips voordat het geserveerd wordt op tafel.